Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)

Tanden bleken Amsterdam

Mooie witte tanden en een stralende lach, dat gunnen wij iedereen. Helaas heeft niet iedereen van nature witte tanden. Door de tanden te bleken krijgt u weer witte tanden. Lees hieronder meer!

Neem contact op

Verkleuring van het gebit

Tanden en kiezen zijn opgebouwd uit tandbeen en glazuur. De kleur en de dikte van het tandbeen zijn vooral bepalend voor de kleur van de tand of kies. De kleur van de tanden en kiezen is bij iedereen verschillend. De een heeft wittere tanden van nature dan de ander. Sommigen hebben gele, anderen zelfs bruine of grijze tanden. Tanden en kiezen hebben sowieso niet allemaal dezelfde kleur, de kleur van een enkele tand of kies kan afwijken van de rest.

Door het drinken van koffie, thee, rode wijn en andere voedingsmiddelen kunnen kleurstoffen de tand binnendringen. De tanden gaan er dan donkerder uitzien. Ook roken veroorzaakt verkleuringen. Bovendien worden tanden steeds donkerder naarmate u ouder wordt. Het bleken van uw tanden kan hier een oplossing voor bieden als u uw tanden graag witter wilt maken.

De behandeling 

Het bleken van de tanden is geen ingrijpende behandeling. U krijgt een op maat gemaakt bitje en bleekvloeistof. Het bitje met bleekvloeistof draagt u 60 minuten per dag, daarna is de bleekgel uitgewerkt. Elke keer dat u het bitje draagt zullen de tanden iets lichter worden. hierdoor krijgt u wittere tanden. Uiteraard krijgt u voldoende bleekgel mee om meerdere sessies te kunnen bleken.

Tanden bleken bij Tandartspraktijk Diemen-Zuid 

Mooie witte tanden en een stralende lach, dat gunnen wij iedereen. Helaas heeft niet iedereen van nature witte tanden. Overweegt u om uw tanden te laten bleken? Kies dan voor een veilige en verantwoorde manier.

Onze bleekmethode is veilig, effectief en heeft een langdurig resultaat. Bovendien is deze wijze van tanden bleken volgens de Europese regelgeving. Bleken bij bleeksalons met een lamp, of met gekochte thuis bleekproducten kunnen schade aan uw gebit veroorzaken. Deze schade kan lastig te herstellen zijn. Tevens zijn deze bleekmethoden veel minder effectief of hebben vaak een kortstondig resultaat.

Het resultaat

Met de bleekmethode volgens de Europese regelgeving bereikt u binnen 1 tot 2 weken het gewenste resultaat. Doordat het tanden bleken geleidelijk gaat heeft u zelf in de hand hoe wit uw tanden worden.

Het resultaat verschilt per persoon. Dit hangt af van de oorspronkelijke kleur van uw tanden en de conditie van uw gebit. Vullingen en facings worden helaas niet witter met bleken.

Kosten van tanden bleken 

Bij Tandartspraktijk Diemen-Zuid kunt u nu tijdelijk voor een actieprijs aan van €292 (normaal €352). Het actieprijs bevat het bleken van de bovenkaak en onderkaak en is inclusief al de benodigde materialen, daar kunt u ongeveer 14 dagen mee bleken.

 

Tanden bleken Amsterdam 

Wilt u uw tanden bleken in Amsterdam? Tandartspraktijk Diemen-Zuid grenst direct aan de gemeente Amsterdam. Ook is onze praktijk eenvoudig te bereiken met de auto, met de fiets en met het openbaar vervoer. Iedereen is welkom bij onze praktijk. Met ons brede aanbod kan jong en oud bij ons terecht. Ons team levert kwaliteitszorg met een glimlach in een ontspannen en hygiënische omgeving. Onze bleekmethode is veilig, effectief en heeft een langdurig resultaat. Wij bieden de beste behandelingen voor dezelfde vaste tarieven als bij elke tandarts in Nederland.

 

 

Andere behandelingen bij Tandartspraktijk Diemen-Zuid

Er zijn verschillende behandelingen die wij aanbieden naast tanden bleken, zo kunt u bij ons ook kronen en facings laten plaatsen. Daarnaast vervaardigen wij bruggen om lege ruimtes in uw gebit op te vullen. Welke behandelingen en specialismen wij precies aanbieden, vindt u terug op onze website.

Vragen over tanden bleken

Heeft u nog andere vragen over tanden bleken? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag om al uw vragen te beantwoorden.

Contactformulier

Vul het contactformulier in, indien u een vraag heeft of meer wilt weten over een bepaald onderwerp. Wij nemen vandaag of de volgende werkdag contact met u op.

The form contains errors