Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)

Tandartspraktijk Amsterdam-Zuidoost

Bent u op zoek naar een tandarts in de omgeving van Amsterdam-Zuidoost? Tandartspraktijk Diemen-Zuid is een moderne tandartspraktijk die al meer dan 40 jaar bestaat. Schrijf uzelf direct in!

Inschrijven Contact

Tandartspraktijk in de buurt van Amsterdam-Zuidoost 

Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in Amsterdam-Zuidoost? Tandartspraktijk Diemen-Zuid is een moderne tandartspraktijk die al meer dan 40 jaar bestaat. Onze praktijk bestaat uit meerdere moderne behandelruimtes waarmee wij verschillende behandelingen voor jong en oud aanbieden. Direct inschrijven bij onze praktijk in de buurt van Amsterdam-Zuidoost? 

 

Teamconcept 

Samenwerken is een kernwaarde binnen onze praktijk! Daarom vindt u binnen onze praktijk niet alleen een tandarts, maar ook onze preventieassistenten en mondhygiënisten, die u begeleidt en behandeld. Door middel van samenwerken kunnen de krachten worden gebundeld om de beste zorg te leveren. Naast reguliere mondzorg zijn wij ook gespecialiseerd in kindertandheelkunde, gebitsrenovaties, esthetische tandheelkunde en gebitsprotheses.

Waarom
Tandartspraktijk Diemen-Zuid?

Ons team levert kwaliteitszorg met een glimlach in een ontspannen en hygiënische omgeving.

De beste behandelingen voor dezelfde, vaste tarieven als bij elke tandarts in Nederland.

Iedereen is welkom bij Tandartspraktijk Diemen-Zuid. Met ons brede aanbod kan jong en oud bij ons terecht.

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom helpen wij u graag op weg met preventieve tips, zodat u zo min mogelijke problemen krijgt.

Wij nemen de tijd om te luisteren en altijd te luisteren als u dat wilt. Bij spoedgevallen helpen wij nog dezelfde dag.

Wij declareren bij alle zorgverzekeraars. Wij declareren de zorgkosten direct bij de verzekeraar.

 

 

Tandarts nodig in omgeving Amsterdam-Zuidoost 

Bent u nog op zoek naar een tandarts in Amsterdam-Zuidoost? Bij ons aanmelden kost u enkele minuten, waarna er met u contact wordt gelegd door een receptioniste. U wordt van harte verwelkomd in onze praktijk in de omgeving van Diemen en Amsterdam-Zuidoost. 

Onze behandelingen en specialismen

Bij onze mondhygiënisten, preventie assistentes en tandartsen in de buurt van Amsterdam-Zuidoost kunt u voor vele behandelingen terecht Denk aan periodieke controles, vullingen en gebit reinigen. Maar ook facings, tanden bleken en sealen. Daarnaast bieden wij onze patiënten ook verschillende specialismen zoals:

  • Preventieve tandheelkunde
  • Esthetische tandheelkunde
  • Restauratieve tandheelkunde
  • Kindertandheelkunde

Moderne tandartspraktijk in de omgeving van Amsterdam-Zuidoost

Tandartspraktijk Diemen-Zuid is gelegen in de buurt van Amsterdam-Zuidoost. Onze moderne praktijk is gespecialiseerd in reguliere mondzorg, kindertandheelkunde, gebitsrenovaties, esthetische tandheelkunde en gebitsprothesen. Naast Amsterdam-Zuidoost ligt Duivendrecht, Venserpolder, Watergraafsmeer, Amsterdam-Oost en Diemen-Noord zich ook in de buurt van onze praktijk.

 

 

Contactformulier

Vul het contactformulier in, indien u een vraag heeft of meer wilt weten over een bepaald onderwerp. Wij nemen vandaag of de volgende aankomst contact met u op.

The form contains errors