Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)

Tandarts Watergraafsmeer

Op zoek naar een tandarts in de omgeving van Watergraafsmeer? Tandartspraktijk Diemen-Zuid is is een moderne tandartspraktijk die al meer dan 40 jaar bestaat. Direct inschrijven?

Inschrijven

Tandarts in Watergraafsmeer

Op zoek naar een tandarts in Watergraafsmeer? Tandartspraktijk Diemen-Zuid is is een moderne tandartspraktijk die al meer dan 40 jaar bestaat. Met meerdere behandelruimtes bieden wij verschillende behandelingen voor jong en oud aan. Direct inschrijven bij onze praktijk in de omgeving van Watergraafsmeer? 

Direct inschrijven

Teamconcept Tandartspraktijk Diemen-Zuid

Samenwerken is een kernwaarde binnen onze praktijk! Daarom vind u binnen onze praktijk niet alleen tandarts, maar ook onze preventie assistenten en mondhygiënisten begeleiden en behandelen u. Door middel van samenwerken kunnen de krachten worden gebundeld om de beste zorg te leveren.

Voordelen tandarts Watergraafsmeer 

Wanneer u kiest voor tandartspraktijk Diemen-Zuid brengt dat verschillende voordelen met zich mee. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Iedereen is welkom bij ons! Onze tandartspraktijk Watergraafsmeer is geschikt voor jong en oud
  • Kwaliteitszorg met een glimlach
  • De beste behandelingen tegen vaste tarieven
  • Preventieve tips: voorkomen is beter dan genezen!
  • Wij declareren bij alle zorgverzekeraars
  • Ons team bestaat uit specialisten die veel enthousiasme hebben voor hun vak. Onze tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistentes en klinische assistentes verwelkomen u graag. Bekijk hier het complete team van Tandartspraktijk Diemen-Zuid.

Tandarts nodig in omgeving Watergraafsmeer 

Zoekt u nog een goede tandarts in Watergraafsmeer? In onze tandartspraktijk nemen wij nog patiënten aan. Aanmelden bij onze praktijk kost u slechts vijf minuten. Na het aanmelden nemen onze receptionistes zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij verwelkom u graag in onze praktijk in de omgeving van Diemen en Watergraafsmeer.

Inschrijven Tandarts Diemen Watergraafsmeer

Onze behandelingen en specialismen

Bij onze mondhygiënisten, preventie assistentes en tandartsen in Watergraafsmeer kunt u voor verschillende behandelingen terecht. U kunt hierbij denken aan periodieke controles, vullingen en gebit reinigen. Maar ook facings, tanden bleken en sealen behoren tot onze behandelingen. Daarnaast bieden wij onze patiënten ook verschillende specialismen zoals:

Contact Tandarts Watergraafsmeer 

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, per e-mail of via een contactformulier op onze website. Komt u met de auto naar onze praktijk? Dan u kunt uiteraard gratis parkeren. Ook met de fiets en het openbaar vervoer in Diemen-Zuid zijn wij goed te bereiken.

Contactformulier

Vul het contactformulier in, indien u een vraag heeft of meer wilt weten over een bepaald onderwerp. Wij nemen vandaag of de volgende werkdag contact met u op.

The form contains errors