Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)

Tandarts Duivendrecht

Op zoek naar een tandarts in de omgeving van Duivendrecht? Tandartspraktijk Diemen-Zuid is is een moderne tandartspraktijk die al meer dan 40 jaar bestaat. Direct inschrijven?

Inschrijven

 

Op zoek naar een tandarts in Duivendrecht? Tandartspraktijk Diemen-Zuid is is een moderne tandartspraktijk die al meer dan 40 jaar bestaat. Met meerdere behandelruimtes bieden wij verschillende behandelingen voor jong en oud aan. Direct inschrijven bij onze praktijk in de omgeving van Duivendrecht?

Direct contact opnemen

Teamconcept Tandartspraktijk Diemen-Zuid

Samenwerken is een kernwaarde binnen onze praktijk! Daarom vind u binnen onze praktijk niet alleen tandarts, maar ook onze preventie assistenten en mondhygiënisten begeleiden en behandelen u. Door middel van samenwerken kunnen de krachten worden gebundeld om de beste zorg te leveren.

Voordelen tandarts Duivendrecht

Wanneer u kiest voor tandartspraktijk Diemen-Zuid brengt dat verschillende voordelen met zich mee. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

 • Iedereen is welkom bij ons! Onze tandartspraktijk Duivendrecht is geschikt voor jong en oud
 • Kwaliteitszorg met een glimlach
 • De beste behandelingen tegen vaste tarieven
 • Preventieve tips: voorkomen is beter dan genezen!
 • Wij declareren bij alle zorgverzekeraars
 • Ons team bestaat uit specialisten die veel enthousiasme hebben voor hun vak. Onze tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistentes en klinische assistentes verwelkomen u graag.
 • Bekijk hier het complete team van Tandartspraktijk Diemen-Zuid.

Tandarts nodig in omgeving Duivendrecht

Zoekt u nog een goede tandarts in Duivendrecht? In onze tandartspraktijk nemen wij nog patiënten aan. Aanmelden bij onze praktijk kost u slechts vijf minuten. Na het aanmelden nemen onze receptionistes zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij verwelkom u graag in onze praktijk in de omgeving van Diemen en Duivendrecht.

Inschrijven Tandarts Diemen

Onze behandelingen en specialismen

Bij onze mondhygiënisten, preventie assistentes en tandartsen in Duivendrecht kunt u voor verschillende behandelingen terecht. U kunt hierbij denken aan periodieke controles, vullingen en gebit reinigen. Maar ook facings, tanden bleken en sealen behoren tot onze behandelingen. Daarnaast bieden wij onze patiënten ook verschillende specialismen zoals:

 • Preventieve tandheelkunde
 • Esthetische tandheelkunde
 • Restauratieve tandheelkunde
 • Kindertandheelkunde

Contact Tandarts Duivendrecht

Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch, per e-mail of via een contactformulier op onze website. Komt u met de auto naar onze praktijk? Dan u kunt uiteraard gratis parkeren. Ook met de fiets en het openbaar vervoer in Diemen-Zuid zijn wij goed te bereiken.

Contactformulier

Vul het contactformulier in, indien u een vraag heeft of meer wilt weten over een bepaald onderwerp. Wij nemen vandaag of de volgende werkdag contact met u op.

Persoonsgegevens

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Contactgegevens

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Tandheelkundige gegevens

De reCAPTCHA was ongeldig.

Foutmelding formulier