Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Tandartspraktijk Diemen-Zuid, een moderne tandartspraktijk met meerdere behandelruimtes. Wij geloven in het werken in teamverband waarbij u niet alleen de tandarts ziet tijdens uw bezoek, maar ook begeleid of behandeld kunt worden door de preventie-assistente, de mondhygiënist of de klinisch-assistent. Door onze krachten te bundelen leveren wij de beste zorg voor u. Wij streven er altijd naar dat iedereen een vaste tandarts of mondhygiëniste heeft die zorg draagt voor uw gebit.

Tandartspraktijk Diemen-Zuid bestaat al meer dan 40 jaar, vanaf 2020 is de praktijk gevestigd op een nieuwe locatie op de Our Campus Diemen (voorheen Diemercampus).

Onze missie

Wij helpen u vanuit de overtuiging dat tandheelkundige zorg tot iets heel waardevols kan leiden:

Een lach voor iedereen.

Onze visie

​Wij streven er naar om de beste tandheelkundige zorg op maat voor jong en oud aan te bieden, waarbij een gezonde mond centraal staat. Dit doen wij door middel van aandacht voor preventie, een compleet aanbod behandelingen, moderne behandeltechnieken en een persoonlijke benadering.

In overleg met u bieden wij een optimale behandeling aan met de hoogste haalbare kwaliteit. Een ander belangrijk onderdeel van onze visie is het minimaal invasief werken. Dit betekent dat wij behandelingen uitvoeren zonder het onnodig opofferen van gezond weefsel. Op deze wijze hopen wij dat u met een lach onze praktijk zult bezoeken.​
​​