Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)

Tandarts Diemen-Noord

Op zoek naar een tandarts in de omgeving van Diemen-Noord? Tandartspraktijk Diemen-Zuid is is een moderne tandartspraktijk die al meer dan 40 jaar bestaat. Direct inschrijven?

Inschrijven

Tandarts in Diemen-Noord

Op zoek naar een tandarts in Diemen-Noord? Tandartspraktijk Diemen-Zuid is is een moderne tandartspraktijk die al meer dan 40 jaar bestaat. Met meerdere behandelruimtes bieden wij verschillende behandelingen voor jong en oud aan. Direct inschrijven bij onze praktijk in de omgeving van Diemen-Noord?

Teamconcept Tandartspraktijk Diemen-Zuid 

Samenwerken is een kernwaarde binnen onze praktijk! Daarom vind u binnen onze praktijk niet alleen tandarts, maar ook onze preventie assistenten en mondhygiënisten begeleiden en behandelen u. Door middel van samenwerken kunnen de krachten worden gebundeld om de beste zorg te leveren.

Waarom
Tandartspraktijk Diemen-Zuid?

Ons team levert kwaliteitszorg met een glimlach in een ontspannen en hygiënische omgeving.

De beste behandelingen voor dezelfde, vaste tarieven als bij elke tandarts in Nederland.

Iedereen is welkom bij Tandartspraktijk Diemen-Zuid. Met ons brede aanbod kan jong en oud bij ons terecht.

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom helpen wij u graag op weg met preventieve tips, zodat u zo min mogelijk problemen krijgt.

Wij nemen de tijd om te luisteren en altijd te luisteren als u dat wilt. Bij spoedgevallen helpen wij nog dezelfde dag.

Wij declareren bij alle zorgverzekeraars. Wij declareren de zorgkosten direct bij de verzekeraar.

 

 

Tandarts nodig in omgeving Diemen-Noord 

Zoekt u nog een goede tandarts in Diemen-Noord? In onze tandartspraktijk nemen wij nog patiënten aan. Aanmelden bij onze praktijk kost u slechts vijf minuten. Na het aanmelden nemen onze receptionistes zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij verwelkom u graag in onze praktijk in de omgeving van Diemen en Diemen-Noord.

Onze behandelingen en specialismen

Bij onze mondhygiënisten, preventie assistentes en tandartsen in Diemen-Noord kunt u voor verschillende behandelingen terecht. U kunt hierbij denken aan periodieke controles, vullingen en gebit reinigen. Maar ook facings, tanden bleken en sealen behoren tot onze behandelingen. Daarnaast bieden wij onze patiënten ook verschillende specialismen zoals:

Moderne tandartspraktijk in de omgeving van Diemen-Noord

Tandartspraktijk Diemen-Zuid is gelegen in de buurt van Diemen-Noord. Onze moderne praktijk is gespecialiseerd in reguliere mondzorg, kindertandheelkunde, gebitsrenovaties, esthetische tandheelkunde en gebitsprothesen. Naast Diemen-Noord ligt Duivendrecht, Venserpolder, Watergraafsmeer, Amsterdam-Zuidoost en Amsterdam-Oost zich ook in de buurt van onze praktijk.

 

 

Contactformulier

Vul het contactformulier in, indien u een vraag heeft of meer wilt weten over een bepaald onderwerp. Wij nemen vandaag of de volgende werkdag contact met u op.

Persoonsgegevens

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Contactgegevens

Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld
Verplicht veld

Tandheelkundige gegevens

De reCAPTCHA was ongeldig.

Foutmelding formulier