Nederlands (Nederland) English (United Kingdom)

Werken bij Tandartspraktijk Diemen Zuid

Werken bij Tandartspraktijk Diemen Zuid

 

Ons team heeft liefde en passie voor het vak. Wij behandelen mensen zoals we zelf ook behandeld willen worden. Wij nemen de tijd voor onze klanten en geven graag gehoor aan de persoonlijke wensen.

 

Vind je het leuk om ook bij ons te komen werken? Hieronder vind je onze vacatures.

Vacature tandartsassistent

Wij zoeken een enthousiaste tandartsassistent die ons professionele team komt versterken en bijdraagt aan uitmuntende tandheelkundige zorg in een gezellige werkomgeving

Vacature preventieassistent

Wij zoeken een gemotiveerde preventieassistent die ons team komt versterken in het bevorderen van preventieve tandheelkundige zorg en het bieden van een optimale mondgezondheid aan onze patiënten.

Vacature student assistent tandheelkunde mondzorgkunde

Wij zijn op zoek naar een student tandheelkunde of mondzorgkunde die een bijbaan in de tandartspraktijk zoekt. Wij zoeken een enthousiaste student die goed met collega's samenwerkt, daarnaast hechten wij veel waarde aan kwaliteit.

Stagiaire MBO tandartsassistent

Op zoek naar een stage of leerbaan? Tandartspraktijk Diemen-Zuid is een erkend leerbedrijf en draagt graag bij aan de opleiding van een nieuwe generatie mondzorg professionals. 

Vacature BBL tandartsassistent

Wij bieden een leuke BBL-vacature voor een enthousiaste tandartsassistent die graag wil leren en zich verder wil ontwikkelen in de tandheelkundige sector.

Staat jouw vacature er niet bij?

Een open sollicitatie insturen kan natuurlijk ook. Wie weet kun jij ons ervan overtuigen dat jij voor ons onmisbaar bent.

Stuur je cv en motivatie naar esmeralda@tpdz.nl