Tandarts Diemen

Tandarts Diemen

Een tandarts in Diemen nodig? Onze tandartsen, mondhygiënisten, preventieassistentes en klinische assistentes verwelkomen u graag bij Tandartspraktijk Diemen-Zuid.

Direct contact opnemen

Inschrijven Tandarts Diemen 

Zoekt u een tandarts in Diemen waar u direct terecht kan? Onze tandartsen hebben nog plekken beschikbaar. U kunt zich hier direct inschrijven. Wilt u meer gezinsleden inschrijven? Vul dan voor elk gezinslid een apart formulier in. Na inschrijvingen nemen wij zo snel mogelijk contact met u op en verwelkomen wij u graag in onze praktijk! Benieuwd naar de gezichten achter tandartspraktijk Diemen-Zuid? Bekijk hier ons team.

Onze behandelingen en specialismen

Bij onze tandartsen, preventieassistentes en mondhygiënisten kunt u terecht voor verschillende reguliere behandelingen. Hierbij kunt u denken aan periodieke controles, vullingen, gebitsreiniging en implanteten. Daarnaast bieden wij onze patiënten ook verschillende specialismen zoals:

  • Preventieve tandheelkunde
  • Esthetische tandheelkunde
  • Restauratieve tandheelkunde
  • Kindertandheelkunde

Dit is een kleine greep uit onze specialismen. Onze tandartsen uit Diemen adviseren u graag over de mogelijkheden.

Voordelen Tandarts Diemen

Iedereen die een deskundige tandarts zoekt in Diemen is bij ons welkom! Zowel jong als oud. Wij bieden voor iedereen de beste behandelingen tegen vaste (eerlijke) tarieven en declareren bij alle zorgverzekeraars. Daarnaast nemen wij voor elke patiënt uitgebreid de tijd en luisteren wij altijd naar uw eigen wensen. Wij staan voor kwaliteitszorg met een glimlach in een ontspannen en hygiënische omgeving!

Inschrijven Tandarts Diemen

Contact Tandarts Diemen 

Wilt u een afspraak maken, zich inschrijven of heeft u een algemene vraag? Neem dan (telefonisch) contact met ons op. Onze praktijk is gevestigd in Diemen-Zuid en makkelijk te bereiken met de auto (gratis parkeren), de fiets en het openbaarvervoer. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk!